Nieuws

07-08-2024 08:44

Voja Travel naar duurzaam The Cath

Het volledig duurzame gebouw The Cath in hartje Utrecht is het nieuwe onderkomen van Voja Travel. Met zo’n 730 m² biedt het kantoor ruimte voor de verwachte aanhoudende groei van de reisorganisatie. The Cath ligt op loopafstand van Utrecht Centraal. Het gebouw uit 1977 is volledig gerenoveerd met een focus op energie-efficiëntie.

Voja Travel wil reizen duurzaam en eerlijk maken voor lokale bevolkingen.
 “We nemen onze verantwoordelijkheid serieus,” stelt oprichter en CEO Joshua van Eijndhoven. “De verhuizing naar The Cath past volledig in onze duurzaamheidsstrategie. Het pand heeft energielabel A+++ en voldoet aan de hoogste BREEAM-duurzaamheidsnormen. Hier vallen zaken onder als CO2-reductie, circulariteit, gezondheid en klimaatadaptatie. Dat was een belangrijke factor bij de keuze voor deze locatie.”

Ook bij de inrichting stond duurzaamheid centraal. Bestaand meubilair was al tweedehands en is doorverkocht. “We starten in dit pand met nieuw meubilair dat waar mogelijk van gerecycled materiaal is gemaakt. Daarnaast zorgen we voor veel planten op kantoor. We willen dat onze vijfendertig medewerkers in een zo gezond mogelijke leefomgeving werken.”

Foto: Voja Travel
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement