Nieuws

30-08-2024 14:49

Impact café: toekomstgesprekken met familiebedrijven

Langetermijnvisie, focus op duurzame groei en maatschappelijke betrokkenheid. Het zijn de drie hoofdingrediënten die familiebedrijven succesvol maken. Maar hoe behouden – en versterken – familiebedrijven hun positie in de duurzame economie? Tijdens het evenement op donderdag 12 september ontmoet en spreek je vertegenwoordigers van andere familiebedrijven hierover.

Werk je binnen een familiebedrijf, dan is dit evenement interessant voor jou. Met name beslissingsbevoegde personen die strategische keuzes maken voor de toekomst en directeur-grootaandeelhouders die richting en beleid bepalen. Maar ook mvo-managers verantwoordelijk voor de implementatie en ontwikkeling van duurzaamheidsstrategieën en familieleden die die de toekomstige leiders van het familiebedrijf zijn en betrokken willen zijn bij duurzaamheid.

Wanneer: donderdag 12 september
Tijd: 13.00 – 18.00 uur
Locatie: Social Impact Factory, Utrecht

Meld je hier aan

Duurzaamheid gaat over meer dan het verminderen van CO2-uitstoot en verantwoord gebruik van grondstoffen. Het gaat over de levensduur van het bedrijf, de zorg voor werknemers, het versterken van langdurige relaties met zowel de gemeenschap als met ketenpartners. Op financieel vlak betekent dit focus op langetermijnstabiliteit in plaats van korte termijn winstmaximalisatie. Hoe banen familiebedrijven hun weg in een veranderend speelveld? Waar liggen bij jouw familiebedrijf de risico’s en waar liggen de kansen? In het Impact Café neem je plaats aan de stamtafel en heb je het erover.

Dit evenement is onderdeel van een reeks bijeenkomsten waarbij MVO Nederland en Grant Thornton samen met familiebedrijven aan de slag gaan met concrete stappen op weg naar toekomstbestendig ondernemen. 
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement