Nieuws

10-09-2024 11:36

Ontdek de Rijtuigenloods voor jouw volgende (eindejaars)evenement!


Op zoek naar een unieke locatie voor jouw volgende congres, symposium, beurs of bedrijfsfeest? Ontdek dan De Rijtuigenloods op De Wagenwerkplaats: het historisch spoorcomplex in Amersfoort. De locatie ligt op vijf minuten loopafstand van station Amersfoort Centraal. Perfect bereikbaar voor jou en jouw gasten. Daarnaast biedt de locatie alle mogelijkheid voor jouw evenement van 250 tot 2.000 gasten. Wat wens je nog meer? 

De Rijtuigenloods is een industriële evenementenlocatie die meer dan 100 jaar spoorhistorie ademt. Overal kom je authentieke spoorelementen tegen: historische treinwagons, originele spoorbielzen en roltakels. Met één grote zaal en meerdere, flexibel inzetbare (sub)ruimtes, waaronder een aantal historische treinwagons, leent dit rijksmonument zich perfect voor evenementen tot 2.000 gasten. De locatie heeft alle faciliteiten in huis om jouw evenement tot een succes te maken. Over de locatie, techniek, catering en entertainment hoef jij je dus geen zorgen meer te maken.



Jouw eindejaarsevenement op een industriële locatie 
Wil jij dit jaar samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten met een eindejaarsevenement zoals een spetterend kerstfeest of een eindejaarsborrel? Ook hier biedt De Rijtuigenloods de ideale setting voor. De mogelijkheden zijn eindeloos. 


Liever kleiner? 
Geen probleem, op De Wagenwerkplaats vind je ook twee andere industriële parels: Centraal Ketelhuis en Het Oude Magazijn. Beide locaties zijn geschikt voor gezelschappen tot 250 personen. Ideaal voor een receptie, borrel, vergadering of productlancering. 

Meer weten?
Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw evenement? Stuur dan een mail naar info@nextvenue.nl of bel 088 000 15 21. Samen maken wij jouw evenement tot een groot succes!
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement