Nieuws

03-09-2024 14:51

Nieuw in de provincie: WOLFPACK OF WOMEN

Letticia Leader verhuisde onlangs met haar gezin naar Amersfoort. Op zich misschien niet zo bijzonder, maar Leader is de oprichter en leider van de WOLFPACK OF WOMEN community, een groep van vrouwen die zowel privé als zakelijk impact willen maken. "Als mentor en coach begeleid ik vrouwelijke professionals bij hun groei, zelfverzekerdheid en carrièreontwikkeling. Met interactieve workshops en community building help ik bedrijven hun vrouwelijk talent te versterken", vertelt ze zelf. 

Leader richt zich op vrouwen die streven naar balans tussen hun carrière en moederschap, zonder in te leveren op ambities: "Met mijn ervaring in de corporate wereld en als moeder van drie jongens begrijp ik de uitdagingen van het combineren van werk en privéleven. Mijn coachingstijl is krachtig en inspirerend en ik deel unieke strategieën om zelfvertrouwen en inzicht te vergroten. Naast individuele coaching geef ik workshops met mijn Empowerment Toolkit, ontwikkeld uit mijn eigen ervaring en expertise. Ik ben een voorstander van community building binnen bedrijven en heb een methodiek ontwikkeld om snel en effectief netwerken op te zetten."

De missie? Vrouwen inspireren en begeleiden naar succes—zowel professioneel als persoonlijk. "Met mijn expertise in het creëren van inspirerende en ondersteunende netwerken, geloof ik sterk in de kracht van samenwerking en verbinding", besluit Leader.

Wie meer informatie zoekt, kan terecht op: www.wolfpackofwomen.nl  
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement