Nieuws

06-09-2024 11:33

De MariaBorrel: maandelijkse ontmoetingsplaats vor ondernemend Utrecht en omstreken

Op vrijdag 20 september vindt de volgende MariaBorrel plaats, de eerste na de vakantieperiode. De MariaBorrel is een maandelijks hoogtepunt voor ondernemers uit Utrecht en omgeving. Sinds de herstart heeft de MariaBorrel een uitstekende reputatie opgebouwd als dé ontmoetingsplek voor de regionale gemeenschap van bedrijfsleven en overheid. Graag brengen we oude en nieuwe deelnemers weer in de gelegenheid elkaar te ontmoeten in ons gebouw.

Ook deze middag bieden we een inhoudelijk programma en wel om 16:30 uur:
Onze samenwerkingspartner die de zalen verhuurt in het Sociëteitsgebouw is “De Stadstuin”, onder de naam Congresgebouw de Vereeniging. Dit bedrijf is onlangs een investeringsronde gestart, waarbij je al vanaf € 500,- aandeelhouder kan worden van deze vastgoedexploitant. Alle informatie kan je vinden op www.stukjestadstuin.nl. Interesse om te investeren in één van de samenwerkingspartners van Sociëteit Vereeniging? Edo Wiersema, oprichter en mede-eigenaar zal een presentatie geven en al uw vragen beantwoorden tijdens de MariaBorrel!

De borrel begint om 17:00 uur in de Sociëteitsruimte van de Vereeniging, waar ondernemende mannen en vrouwen uit diverse sectoren van het bedrijfsleven, de overheid, de wetenschap en de cultuur samenkomen. Wil je je avond nog specialer maken? Reserveer dan een tafel voor een voortreffelijk diner via de website grandbarmarie.nl.

Organisatie: Sociëteit "De Vereeniging" in samenwerking met De Stadstuin en Grand Bar & Brasserie Marie.
Locatie: Mariaplaats 14, Utrecht (op loopafstand van Utrecht CS).

Belangstellenden kunnen tot en met 15 September hun deelname reserveren via deze link.


 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement