Nieuws

07-10-2024 15:38

Internationale award voor VNU Asia Pacific

Jaarlijks rijkt de Nederlands-Thaise Kamer van Koophandel (NTCC) de NTCC Business Awards uit. VNU Asia Pacific, onderdeel van Koninklijke Jaarbeurs, kwam als winnaar uit de bus in de categorie ‘International Trade Services: Integrated Solutions’. Aanleiding was de impact die VNU Asia Pacific met haar beurzen heeft op de Nederlands-Thaise industrie en de brug die zij tussen beide landen slaat. De prijs werd uitgereikt tijdens een galadiner ter ere van 420 jaar handelsrelaties tussen Nederland en Thailand.

Het in Thailand gevestigde VNU Asia Pacific is een joint venture tussen Koninklijke Jaarbeurs en TCC Group. Vanuit een regionale hubstrategie worden vanuit Bangkok beurzen en (online) evenementen in verschillende sectoren georganiseerd, waaronder landbouw-, bio- en gezondheidstechnologie en cybersecurity.

“De markt in Azië is veelbelovend,” zegt Jaarbeurs-CEO Jeroen van Hooff. “Wij brengen onze (inter)nationale events naar Azië en halen interessante Aziatische titels naar de Europese markt. Met een eigen kantoor in Bangkok is Jaarbeurs de ‘gateway to Asia’ met bestemmingen in Thailand, Vietnam, Filipijnen en Indonesië. Het winnen van deze prijs betekent veel voor ons. Het is een erkenning voor de toewijding om met onze innovatieve beursconcepten internationaal kennis te delen en een bijdrage te leveren aan de internationale handel. Inmiddels bekleden we de nummer drie-positie als evenementenorganisator in Thailand.”

Foto: Jaarbeurs
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement