Volkswagen Transporter

Magazines | Utrecht Business Nr 5 - 2016 | Lees volledige uitgave online

Volkswagen

Transporter

Dealer: Muntstad

Afgevaardigde tijdens testdag: Roy Rijnsbergen

Henny Kiddie: "Hij rijdt super en is comfortabel. De afwerking is fraai. Hij is ruimtelijk, biedt goed zicht en heeft prettige zittingen. Voor de prijs die je betaalt, heb je een kanon van een auto! Hij rijdt bovendien lekker geluidloos. Hiermee ben je voor mij de 'king of the road'!"

Tarmon Rietdijk: "Een mooie bus, met genoeg beenruimte en een nette afwerking. Het zitcomfort is perfect. Je komt uitgerust aan op de plaats van bestemming. Voor ons bedrijf niet geschikt, maar ik kan me voorstellen dat andere bedrijven hier wel voor kiezen."

Eric Eimers: "Een heerlijke auto, lekker ruim, ook voor lange mensen. De zit is dan ook uitstekend en de navigatie zeer duidelijk. Hij is behoorlijk geprijsd, maar daar is de kwaliteit dan ook zeker naar. Al met al een prachtige auto!"

Gert Verberk: "Een ruime auto met een fantastisch zitcomfort. De armleuning aan de deurzijde is zeer prettig en de navigatie is makkelijk te bedienen. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is mijns inziens prima in balans. Imago, betrouwbaarheid en merkenvoorkeur zouden voor mij een reden voor aanschaf kunnen zijn."

Specificaties

Merk: Volkswagen

Model: Transporter

Type: Comfort line Dubbel Cabine

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 2.0

Vermogen: 150 pk

Koppel: 340/1500-3000

Verbruik: 1 op 12

Acceleratie: (0 tot 100 km/u) 11,2 sec.

Topsnelheid: 181

Uitrusting: Navigatie, licht metalen velgen, voorruitverwarming, parkhulp voor en achter, alarm, luxe pakket, glaslookpanelen

Laadruimte: 9,3 m3

Verkoopprijs: ? 39.000

exclusief btw

Leaseprijs: ? 685 (full operational, obv. 30.000 p/jr, looptijd 48

maanden, excl. btw)

Vanafprijs: ? 18.900,00 excl. btw

Informatie: Volkswagen Transporter Economy 2.0 TDI 84 pk L1 H1

"Een heerlijke auto,

lekker ruim, ook voor

lange mensen."

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement