Meetings & events bij Utrechtse Horeca Groep

Magazines | Utrecht Business Nr3 2024 | Lees volledige uitgave online

Unieke concepten, oneindige zakelijke mogelijkheden
Wat maakt deze locaties uniek en wat hebben ze gemeen? Ondanks de verschillende concepten en uitstraling kun je overal terecht met een groter (zakelijk) gezelschap. Of je nu kiest voor een brainstormsessie in combinatie met een padeltoernooi bij HAL22, een informeel Italiaans diner bij Bar Basta in hartje centrum Utrecht of een nieuwjaarsborrel bij De Blend, de opties zijn oneindig.
 
Favoriet bij zakelijke doelgroep
Hoe zorgt Utrechtse Horeca Groep ervoor dat haar locaties favoriet blijven bij de zakelijke doelgroep? Karlijn van Dijk, salesmanager van Utrechtse Horeca Groep, vertelt. Wij spraken haar op de nieuwste locatie van Utrechtse Horeca Groep: bar brasserie De Blend.
“Ik ben 26 en werk nu ruim twee jaar bij Utrechtse Horeca Groep. Daar startte ik als sales- en eventmanager voor HAL22 en Dengh en ben inmiddels doorgegroeid tot manager sales en finance van de gehele groep. Ik houd me deels bezig met administratie, kostenbewaking en cijfers. Verder ben ik aanspreekpunt voor onze sales- en eventmanagers. Samen zorgen wij ervoor dat binnen alle locaties de mooiste events worden vormgegeven, zowel zakelijk als particulier. Ook ben ik met mijn collega van marketing verantwoordelijk voor een groot deel van de acties voor de restaurantbezetting en de uitrol van loyaliteitsprogramma’s.’’
 
Goed bereikbaar, top service
Wat hebben de locaties van Utrechtse Horeca Groep gemeen? “Bij alle bedrijven zijn altijd de basiselementen aanwezig voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst. Zo zijn ze gevestigd op goed bereikbare plekken. Onze locaties in de binnenstad bevinden zich op loopafstand van Utrecht Centraal, de locatie buiten het centrum zit dichtbij de snelweg en je kunt er gratis parkeren. Daarnaast is het bij elk type evenement mogelijk om heerlijk te eten en te drinken. Uiteraard is ook de service top; zowel voorafgaand aan je event als op locatie.”
Daarnaast kunnen zakelijke meetings overal gecombineerd worden met activiteiten. “Bij HAL22 bieden wij dit zelf met padel, bowlen, pool en shuffle. Op de andere locaties hebben wij partners die activiteiten kunnen verzorgen.”
 
Loyale gasten belonen
“Per locatie is er een salesmanager die klanten persoonlijk helpt met het vormgeven van het perfecte zakelijke evenement,” zegt Van Dijk. “Voor zakelijke gasten en bedrijven die regelmatig terugkeren zijn wij bezig met het opzetten van een loyaliteitsprogramma. Hiermee belonen wij ze voor hun herhaalde bezoek aan onze eventlocaties. Hopelijk denken ze ook weer aan ons bij het plannen van een volgend event.’’
 
De Blend
We treffen Karlijn van Dijk in de nieuwste locatie van Utrechtse Horeca Groep. “Bar brasserie De Blend hebben wij geopend op 17 juli 2024 en is gevestigd in het oude hoofdkantoor van Douwe Egberts. De Blend heeft ervoor gezorgd dat de locaties in de binnenstad (Bar Basta en Club Claar) nu verbonden zijn met de locaties aan de rand van Utrecht (Dengh, Kortjak en HAL22). Ik ben enorm blij met deze plek als toevoeging aan ons portfolio omdat dit weer een unieke locatie is voor de zakelijke doelgroep. Zo is ook deze ligging weer heel centraal, vlakbij de A2 naast de Douwe Egberts-fabriek. De Blend is goed bereikbaar met de auto en het ov. Verder bieden we al onze gasten gratis parkeren aan; echt uniek bij een locatie vlakbij de binnenstad.”
 
Indrukwekkend uitzicht
Naast het restaurant heeft De Blend twee zalen: de Van Basten Skybox en De Blending Room. “De Van Basten Skybox is één van de meest unieke vergaderlocaties van Utrechtse Horeca Groep. De ruimte op de vijfde verdieping heeft een opvallende ronde vorm met bijna 360 graden ramen. Dat zorgt voor een indrukwekkend uitzicht over Utrecht. Ook zie je vanuit deze ruimte het Sportpark Marco van Basten; vandaar de naam.”
De Blending room is een ruimte in het restaurant; perfect voor vergaderingen en diners. “Grotere groepen tot 250 personen kunnen we een diner of borrel bieden wanneer de gehele locatie exclusief is. Ook heeft De Blend een groot terras plus extra buitenterrein, dat ook betrokken kan worden bij events.”


Wil je een event of meeting plannen bij UHG of meer weten over hun business benefits programma? Neem dan contact op met Karlijn via events@utrechtsehorecagroep.nl 

 

Een bont gezelschap vrienden
Utrechtse Horeca Groep werd in 2021 opgericht door Perry Overeem, Marco van Basten, Edwin Oosterlaar, Frank Rijkaard en Barry Atsma.
Een bont gezelschap vrienden. De Utrechtse ondernemer Perry speelde bij de oprichting een centrale rol. Zo is hij een jeugdvriend van ondernemer Edwin en begeleidde hij Frank en Marco als manager tijdens hun trainerscarrière. Barry leerde hij kennen op het schoolplein van hun dochters.
 
Bij dit vriendenclubje borrelden er plannen op om samen iets nieuws te ondernemen. De mannen kwamen geregeld samen bij Dengh en na een tijdje ontstond het plan om in en rond Utrecht te zoeken naar andere bijzondere locaties om mede-Utrechters sfeervolle horeca en sport te bieden.
 
Inmiddels bestaat Utrechtse Horeca Groep uit zes locaties: restaurant- en eventlocatie Dengh, gevestigd in Leidsche Rijn; Bar Basta, een Italiaanse wijn- en antipastibar gevestigd in de Drieharingstraat in het centrum van Utrecht, net zoals restobar Club Claar gevestigd tussen Vredenburg en Mariaplaats; sport- en leisurelocatie HAL22 op bedrijventerrein Lage Weide; restaurant Kortjak, gevestigd in Harmelen en de net geopende bar brasserie De Blend aan het Merwedekanaal.


 

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement