OPDRUQ en Dutch Cocktail Club: Utrechtse ondernemers werken samen

Magazines | Utrecht Business Nr2 2024 | Lees volledige uitgave online

“Met Dutch Cocktail Club zijn wij altijd op zoek naar partners om mee samen te werken, in plaats van een leverancier,” stelt operationeel manager Jos de Groot. “Wij geloven in samen groeien en elkaar ondersteunen met leuke projecten. Met OPDRUQ hebben we zo’n samenwerking gevonden.” 
 

Foto: Yosca Kips

“Marijn Koppenaal van OPDRUQ snapt maar al te goed dat wanneer wij iets verzinnen, het eigenlijk ook direct nodig hebben,” aldus De Groot. “Het fijne aan zo’n lokale partner is dat wij gemakkelijk bij elkaar naar binnen kunnen lopen om ideeën uit te wisselen. OPDRUQ denkt graag met ons mee en komt dan ook bij ons langs om samples af te geven.”
 
Voor Dutch Cocktail Club staat kwaliteit altijd bovenaan. “Onze cocktails zijn van de hoogste kwaliteit en dit willen wij ook uitstralen. Dit doen wij in al onze uitingen dus ook in onze kleding. OPDRUQ neemt voor ons deze zorg uit handen en zorgt er altijd voor dat onze jongens en meiden er perfect uitzien op de weg, op beurzen en op de werkvloer.”  
 
“Wij kijken enorm uit naar wat de toekomst voor ons beiden in petto heeft. Met de enorme groei die wij doormaken, zal onze samenwerking alleen nog maar intensiever en groter worden.”
 
www.opdruq.nl
030 207 2733 
info@opdruq.nl
 

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement