Unieke evenementenlocaties van Next Venue

Magazines | Utrecht Business Nr2 2024 | Lees volledige uitgave online


Ben jij nog op zoek naar een evenementenlocatie op de Utrechtse Heuvelrug of omstreken? Lees dan snel verder, want wij laten je graag kennismaken met drie unieke en bijzondere locaties van Next Venue. Next Venue biedt inspirerende omgevingen voor ontmoetingen die ertoe doen, van groot tot klein. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een vergadering, beurs, training, relatiedag of feest; op één van deze locaties wordt jouw evenement ongetwijfeld een groot succes. 

1.Kasteel Duurstede
Jouw evenement in een middeleeuws kasteel? Ontdek dan Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede: één van de oudste en mooiste kastelen van ons land. Gelegen op een sprookjesachtig kasteeleiland, welke exclusief tot jouw beschikking staat. Alleen al de entree – via een ophaalbrug over de slotgracht – zorgt voor het échte kasteelgevoel. Met verschillende zalen in twee torens en een ruim overdekt terras heb je alle ruimte voor jouw evenement tot 350 personen. 

2.Oranjerie Hydepark
Oranjerie Hydepark is een 19-eeuwse rijksmonument gelegen op een stijlvol landgoed in Doorn. Hier vind je alle rust, privacy én state-of-the-art faciliteiten voor jouw evenement. De oranjerie beschikt over een Oranjekas, drie kleine vergaderruimtes en een mooi terras met uitzicht over het landgoed. Geschikt voor gezelschappen tot 175 personen. De sierlijke koepels, hoge boogvensters en het warme interieur; het inspireert jouw gasten, versterkt het programma en tilt jouw zakelijke bijeenkomst direct naar een hoger niveau.
            
3.De Veenderhoeve
De Veenderhoeve is een sfeervolle, landelijke locatie, op loopafstand van station Veenendaal-De Klomp. De locatie is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten in alle soorten en maten tot 250 personen. De stijlvolle zaal en de riante tuin staan exclusief tot jouw beschikking. Met haar grote boogramen, houten gebinten en lichte, warme interieur biedt de hoeve je het beste van heden en verleden. De grote ramen en de authentieke details zorgen voor een prachtige lichtinval en een landelijke uitstraling. 

Ontdek meer locaties
Naar welke locatie gaat jouw voorkeur? Of ben je toch op zoek naar een andere locatie in Midden-Nederland? Met meerdere unieke evenementlocaties en -concepten zit er altijd een passend decor bij voor jouw evenement. Alle locaties zijn exclusief af te huren en voorzien van de juiste faciliteiten. Natuurlijk ook met alle mogelijkheden op het gebied van horeca, activiteiten en entertainment. 

Ontdek alle locaties op www.nextvenue.nl/locaties of neem contact op met een adviseur via 088 000 15 21 of info@nextvenue.nl. Wij denken graag mee met de invulling van jouw volgende evenement! 

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement